Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


De Externe Vertrouwenspersoon B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van De Externe Vertrouwenspersoon B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van De Externe Vertrouwenspersoon B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over De Externe Vertrouwenspersoon B.V.

Het verzorgen van opleidingen, trainingen, workshops, voorlichting, advisering en de terbeschikkingstelling van externe vertrouwenspersonen op het gebied van ongewenste omgangsvormen en(of) gedrag en(of) integriteit, het signaleren en adviseren van organisaties op het terrein van ongewenste omgangsvormen en(of) gedrag en(of) integriteit, het werven en selecteren van (externe) vertrouwenspersonen, het doen van (markt)onderzoek op het gebied van ongewenste omgangsvormen, ongewenst gedrag en(of) integriteit, het juridisch- en adviseren van slachtoffers en organisaties op het terrein van ongewenste omgangsvormen en(of) gedrag en(of) integriteit. Het verlenen van hulp aan slachtoffers van ongewenste omgangsvormen en(of) gedrag en(of) integriteit;

Openingstijden De Externe Vertrouwenspersoon B.V. Sophialaan 43 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Rianne Hoekstra die het meest in de buurt ligt van de aan de Sophialaan 43 is de Rianne Hoekstra aan de IJsvogel 37.

Bedrijven in de buurt van De Externe Vertrouwenspersoon B.V. Sophialaan 43 in Amsterdam

Meer organisatieadvies in Amsterdam

Onze bezoekers over De Externe Vertrouwenspersoon B.V. in Amsterdam