Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Jesus Ministries

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Jesus Ministries afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Jesus Ministries of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Jesus Ministries

De hierna opgesomde activiteiten worden in binnen en buitenland uitgevoerd: kinderopvang , verloskundige praktijken, echografie, doula dienstverlening en kraamverzorging, obstetrische en verloskundige specialistische medische zorg, en verpleging en begeleiding thuis, in geboortecentra, academische ziekenhuizen, categorale ziekenhuizen en reguliere ziekenhuizen. Ambulante begeleiding en verpleging gehandicapten intra en extramuraal. Groepsbegeleiding, verzorging en verpleging aan beschermd en begeleid wonende verslaafden, zieken en psychiatrische pati begeleiding aan bewoners van verpleegtehuizen. Evenementen bedrijf en producten in/export en verkoop. Werkzaamheden voor de NGO Living Africa Midwifery Services.

Openingstijden Jesus Ministries Rozenstraat 47 in Utrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van heleninverbinding die het meest in de buurt ligt van de aan de Rozenstraat 47 is de heleninverbinding aan de Jan J. de Goedestraat 19.

Bedrijven in de buurt van Jesus Ministries Rozenstraat 47 in Utrecht

Meer kraamzorg in Utrecht

Onze bezoekers over Jesus Ministries in Utrecht