Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



't Tweede kansje

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van 't Tweede kansje afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van 't Tweede kansje of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 013-5915921 Mobiel: 06-58843874 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.swadt.com

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over 't Tweede kansje

Kringloop winkel ‘t Tweede Kansje is ene leuke gezellig en goedkope kringloopwinkel. We hebben maandelijks lopende acties, bijvoorbeeld diverse merkkleding voor € 0,50 per stuk. Kringloop winkel ‘t Tweede Kansje biedt tevens een leuke werkplek voor clienten met een dagbestedingsindicatie of vrijwilligers die een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die een steentje bij willen dragen. Onze winkel is goedgevuld met leuke prullaria en ware pareltjes. Vrijwilligers geven aan dat ze in een warm bad terechtkomen als ze hier bij ons komen werken. Dit doet ons goed.

Foto's 't Tweede kansje

Betaalmethoden

Openingstijden 't Tweede kansje Van der Heijdenstraat 2 in Hilvarenbeek

Kringloop winkel ‘t Tweede Kansje is ene leuke gezellig en goedkope kringloopwinkel. We hebben maandelijks lopende acties, bijvoorbeeld diverse merkkleding voor € 0,50 per stuk. Kringloop winkel ‘t Tweede Kansje biedt tevens een leuke werkplek voor clienten met een dagbestedingsindicatie of vrijwilligers die een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die een steentje bij willen dragen.
Onze winkel is goedgevuld met leuke prullaria en ware pareltjes.
Vrijwilligers geven aan dat ze in een warm bad terechtkomen als ze hier bij ons komen werken. Dit doet ons goed.

Onze bezoekers over 't Tweede kansje in Hilvarenbeek