Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


VolkerWessels Inclusief B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van VolkerWessels Inclusief B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van VolkerWessels Inclusief B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over VolkerWessels Inclusief B.V.

Het bewerkstelligen van de maatschappelijke en professionele integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (zoals arbeidsgehandicapten en kansarmen) door het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hen begeleiden, opleiden en trainen, indien van toepassing (gedeeltelijk) re-integreren, alsmede werkervaring laten opdoen uitsluitend binnen de met de Vennootschap in een groep verbonden vennootschappen zoals bedoeld in artikel 2:24b van het Burgerlijk Wetboek en voornamelijk binnen vennootschappen die vallen onder de werkingssfeer van de collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) Bouw&Infra. Holdingactiviteiten.

Openingstijden VolkerWessels Inclusief B.V. Lange Dreef 13 in Vianen (Utrecht)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Am@tch B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Lange Dreef 13 is de Am@tch B.V. aan de Kerkenbos 1103.

Bedrijven in de buurt van VolkerWessels Inclusief B.V. Lange Dreef 13 in Vianen (Utrecht)

Meer arbeidsbureau in Vianen (Utrecht)

Onze bezoekers over VolkerWessels Inclusief B.V. in Vianen (Utrecht)