Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Coöperatie FysioTopics - Zorg1 UA

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Coöperatie FysioTopics - Zorg1 UA afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Coöperatie FysioTopics - Zorg1 UA of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Coöperatie FysioTopics - Zorg1 UA

In stoffelijke behoeften van haar leden op het gebied van de paramedische zorg voorzien door het sluiten van overeenkomsten met die leden in het bedrijf dat zij te dien einde ten behoeve van haar leden uitoefent of doet uitoefenen, het bevorderen van de kwaliteit van de paramedische zorg in het algemeen en van de door haar leden aangeboden dienstverlening in het bijzonder, het behartigen van de collectieve belangen van haar leden ten opzichte van derden, zoals overheid, (zorg)verzekeraars, pati consumenten, bedrijven, verwijzers en koepelorganisaties, het gezamenlijk met derden vinden van oplossingen voor kwaliteitsverbetering van de paramedische zorg en daaruit ontstane kostenbeheersing tegen een passende beloning en het cre voor haar leden door nieuwe concepten te ontwikkelen en deze te implementeren in de praktijkvoering van haar leden.

Openingstijden Coöperatie FysioTopics - Zorg1 UA Baarnsche dijk 4-F in Baarn

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van The Food Office B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Baarnsche dijk 4 is de The Food Office B.V. aan de Binnendelta 2.

Bedrijven in de buurt van Coöperatie FysioTopics - Zorg1 UA Baarnsche dijk 4-F in Baarn

Meer zorg in Baarn

Onze bezoekers over Coöperatie FysioTopics - Zorg1 UA in Baarn