Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


GreenControl B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van GreenControl B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van GreenControl B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over GreenControl B.V.

A. adviesdiensten in de agrarische sector, inclusief intensief teeltadvies en begeleiding op afstand, intensieve teeltbegeleiding ter plaatse; b. advies en oplossingsgerichte aanpak inzake teeltproblemen, schimmelaandoeningen, ziekten en plagen; c. op maat gesneden begeleiding ten behoeve van installatietechniek tijdens nieuwbouwprojecten, waterkwaliteit, grondonderzoek, grondverbeteringsprogramma's; d. advies en begeleiding van seizoensgebonden rassenkeuze; e. verzorgen van netwerk en contactlegging van experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van teelt, machines en installaties; f. groothandel in bloemen, zaailingen van fruit- en bessengewassen;

Openingstijden GreenControl B.V. Koninginneweg 50 in Kortenhoef

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van DM Project Solutions die het meest in de buurt ligt van de aan de Koninginneweg 50 is de DM Project Solutions aan de J.H.Valkenburglaan 16.

Bedrijven in de buurt van GreenControl B.V. Koninginneweg 50 in Kortenhoef

Meer organisatieadvies in Kortenhoef

Onze bezoekers over GreenControl B.V. in Kortenhoef