Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


T.P.T. (The Purpose of Truth)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van T.P.T. (The Purpose of Truth) afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van T.P.T. (The Purpose of Truth) of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over T.P.T. (The Purpose of Truth)

Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Hulpverlenen bij het opstaan, bij het eten, bij de persoonlijke verzorging en bij het aanen uitkleden. Het verrichten van en begeleiden van vooral persoonlijke lichamelijke verzorgingswerkzaamheden zoals baden, douchen, wassen, aan- en uitkleden, tillen en verplaatsen. Het ondersteunen van cli zelfzorg. Het assisteren bij de maaltijden. Het bijdragen aan sfeer, veiligheid en structuur in de leefomgeving van cli Signaleert veranderingen in cli rapporteert aan de verantwoordelijke voor zorgplannen.

Openingstijden T.P.T. (The Purpose of Truth) Rijswijkseplein 152 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Perola International die het meest in de buurt ligt van de aan de Rijswijkseplein 152 is de Perola International aan de Paul Krugerlaan 162.

Bedrijven in de buurt van T.P.T. (The Purpose of Truth) Rijswijkseplein 152 in Den Haag

Meer schoonheidssalon in Den Haag

Onze bezoekers over T.P.T. (The Purpose of Truth) in Den Haag