Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


B.V. B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van B.V. B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van B.V. B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over B.V. B.V.

Het deelnemen in, het financieren van, het voeren van directie of de administratie van andere ondernemingen. Het geven van onderwijs (docentschap), overige onderwijs. Maatschappelijk advies, (onafhankelijke) ondersteuning en het geven van informatie op maat als mentor/ coach op het gebied van welzijn, zowel in groepsverband als individuele ondersteuning. Het betreft vragen in relatie tot maatschappelijke participatie van mensen met een beperking en hun naasten. Thema's als voorzieningen, voeding en voedingspatroon (i.r.t. een veranderd functionerend lichaam), financi Dit doen wij op verzoek van gemeenten, pati andere maatschappelijke organisaties met als doel het verbeteren van de sociale en maatschappelijk leefomgeving voor mensen met een fysieke beperking en hun naasten die kampen met problemen van maatschappelijke en/of individuele gevolgen van deze beperking.

Openingstijden B.V. B.V. Midden 151 in Wapserveen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van ATB Nederland Beheer B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Midden 151 is de ATB Nederland Beheer B.V. aan de Eeser Boulevard 21.

Bedrijven in de buurt van B.V. B.V. Midden 151 in Wapserveen

Meer holdings in Wapserveen

Onze bezoekers over B.V. B.V. in Wapserveen