Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Meldkamer Totaal B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Meldkamer Totaal B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Meldkamer Totaal B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Meldkamer Totaal B.V.

Het exploiteren van een PAC (Particuliere Alarmcentrale)-meldkamer, gericht op het ontvangen, registreren en afhandelen van alarmmeldingen van aangesloten beveiligingssystemen. Dit omvat het bieden van 24-uurs monitoring, het verifi alarmmeldingen, het inschakelen van hulpdiensten of mobiele surveillancediensten en het informeren van cli beveiligingsincidenten; het leveren van diensten zoals het uitvoeren van remote beveiligingsaudits, het beheren van toegangscontrolesystemen op afstand en het bieden van telefonische ondersteuning voor beveiligingsgerelateerde zaken.

Openingstijden Meldkamer Totaal B.V. Korenbree 30-02 in Borculo

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Galaxy Security B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Korenbree 30 is de Galaxy Security B.V. aan de Korenbree 20.

Bedrijven in de buurt van Meldkamer Totaal B.V. Korenbree 30-02 in Borculo

Meer beveiliging in Borculo

Onze bezoekers over Meldkamer Totaal B.V. in Borculo