Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


2 Wielers Hensels

(8.8)
Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van 2 Wielers Hensels afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van 2 Wielers Hensels of neem contact met hen op.
Faxnummer: 046-4110674 Telefoonnummer: 046-4110670 Klantenservice: 0900-7070707 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.2wielershensels.nl

Over 2 Wielers Hensels

Detailhandel in tweewielers en aanverwante artikelen. Reparatiebedrijf voor tweewielers

Openingstijden 2 Wielers Hensels Overstraat 16 in Munstergeleen

Deze vestiging van Gazelle Select Center aan de Overstraat 16 in Munstergeleen is vandaag geopend van 09:00 tot 18:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Donderdag heeft de vestiging van Gazelle Select Center aan de Overstraat 16 openingstijden van 09:00 tot 18:00. Gazelle Select Center Overstraat 16 in Munstergeleen beschikt over de volgende faciliteiten:

Verzekering
  • ENRA
  • Unigarant

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van 2-Wielers Hensels die het meest in de buurt ligt van de Gazelle Select Center aan de Overstraat 16 is de 2-Wielers Hensels aan de Overstraat 16.

Bedrijven in de buurt van 2 Wielers Hensels Overstraat 16 in Munstergeleen

Meer fietsenwinkel in Munstergeleen

Onze bezoekers over 2 Wielers Hensels in Munstergeleen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    36%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.5
    (11 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    9.1
    (9 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.7
    (9 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    9.1
    (9 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.8
    38 beoordelingen

Onze bezoekers over 2 Wielers Hensels in Munstergeleen

  • (6.5)

    Tot voor kort waren wij ruim 7 jaar, met twee bij Hensels nieuw gekochte en in onderhoud zijnde e-bikes, tevreden klanten. We stonden op het punt om een van de fietsen te vervangen door een nieuwe. Onderhoud en reparatie kon enkel worden ingepland. Hetgeen betekent dat je de fiets dan een of meerdere dagen kwijt was. Dat was wel eens lastig. Vooral als het om kleinere reparaties gaat. Recentelijk heb ik mij gemeld met een kleine reparatie (tekort aan vet in Bosch-middenmotor). Heb bij Hensels aangedrongen om dit ter plaatse te repareren middels het aanbrengen van wat vet. Ging niet, had hij geen tijd voor. OK. Dan eventueel een afspraak op een andere dag/tijdsdtip waarbij ik dan kon wachten op de reparatie. Ging ook niet. Hij wist niet hoelang hij de fiets nodig had vanwege andere zaken tussendoor. Dus enkel inplannen kon. Hij was niet te vermurwen. Keek niet eens naar de fiets waar het om ging. Deze houding was dusdanig frustrerend voor mij en klantonvriendelijk, dat ik besloot om niet langer meer zaken met hem te doen. Ongelofelijk na zoveel jaren zonder enige negatieve wanklank..In die zin: "Bezint eer ge begint".

    29-06-2020
  • (10)

    Goede service Top

    05-06-2020
Meer bedrijven uit de keten: Gazelle Select Center